Athena über alles

Tycka trotskist trist… Ja, vissa gnäller över att Poeten Athena F ständigt framträder som mycket offensiv vänsterytter, trotskist, Palestina-aktivist, självgod provokatör, fanatisk Hamaskramare, judehatare och hårdför antisemit samtidigt som hon har en offentligt avlönad tjänst som programansvarig för litteraturscenen på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Men även skattefinansierade idioter omfattas av yttrandefriheten.

Och javisst, hon blev anmäld femtioelva gånger för sitt frasradikala Sommarprat. Programmet friades naturligtvis. Men det är så det ser ut i Kulturmaffians Sverige. All offentligt finansierad kulturverksamhet har en klart vänsteraktivistisk och identitetspolitisk agenda. De wokade s.k. kulturarbetarna riktar alltid sin hätska propaganda mot Högern och då i synnerhet mot Sverigedemokraterna.

All offentligt understödd teater är t.ex. utan undantag i förlängningen en grov MARKERING mot SD. Men detta är ingenting som vanligt folk eller politiker ska bry sig det minsta om. I Kultur-Sverige råder nämligen alltid armlängds avstånd mellan politik och kultur. Dock inte i det omvända fallet! Att kulturen skulle hålla armlängds avstånd till politiken finns inte på kartan. Den skattefinansierade teatern har gått absolut längst i sin strävan att ständigt dela ut hånfulla nålstick mot de nazistiska och fascistiska högerkrafterna.

Så att den svavelosande hatpredikanten Athena F sprider sina irrläror är helt i sin ordning. Ordnung muss sein! Likaså att Kulturmaffians alla glidare intensivt kliar varandras ryggar och utser sina giriga och härligt korrupta Kamrater till allsköns sköna och mycket inkomstbringande offentliga tjänster med fina titlar, typ curator… Vänstermaffians vänskapskorruption är ökänd och absolut inget att uppröras över. Det är bara så det är. Kulturkommunisterna kan likt Joakim von Anka lugnt fortsätta att välta sig i skattebetalarnas pengar. Trotskisttrojkan Linda Beijer, Ida Linde och Athena F på Kulturhusets Propagandaavdelning skrattar hela vägen till VästBanken! Hihi Haha Hoho… HöHö-Högern kan dra åt Helfwete (dvs. Gaza)!

Just nu planerar f.ö. Athena F en resa till just Gaza: ”Yes, I will take a Trip to the Gaza Strip!” Kulturextremisten ska nämligen bli curator för Palestinas första Pridefestival. Någon sådan har egendomligt nog aldrig någonsin ägt rum där - i skarp kontrast till grannlandet Israel, där dessa muntra manifestationer har en lång tradition och alltid utgör ett pittoreskt inslag i gatubilden.

Men innan dess kommer Athena F att delta i Melodifestivalen: ”Ja, jag har rövslickat min SVT-kompis Hanna Stjärne och fått ett wild card till den svenska Mellofinalen. Jag kommer att uppträda under artistnamnet Fröken Slusk tillsammans med Intifadaorkestern under ledning av Jamal El-Hamas. Och som vanligt trakterar han sin imposanta Stalinorgel. Med på scen är också Palestina Wollter. Hon kommer enbart att rappa, eller möjligtvis rapa. Som kroppsaktivist äter hon ju massor av onyttig mat och då är det lätt hänt att man får sura uppstötningar, rapar eller t.o.m. pruttar.

Att jag vinner finalen med mitt bidrag ”Hamas über alles” är en redig lågoddsare med tanke på det stora folkliga stöd Hamas har hos kultur- artist- och kändiseliten i det här jävla landet. Vem minns inte ”Hela Sverige skramlar, larmar och gör sig till”? Halva Malmös befolkning är ju dessutom islamister och röstar naturligtvis på mig och Elektriska Hajen, som jag lite skämtsamt kallar min scenkamrat. Vilden Jamal kommer f.ö. att uppträda i en randig Hamaspyjamas från det palestinska Modehuset Auswitch designad av Åsnan Romson. I den stora Eurovisionfinalen 11 maj kommer jag fullständigt banka skiten ur Israel. Malmö kan åter igen fira med tutande bilkaravaner, flaggviftande och jublande palenstinasjalar - som om det vore den 7 oktober igen. Athena über alles!

 

Vilket läppstift tycker du Athena ska ha på sig i finalen? 1 eller 2?

(Läppstiften är sponsrade av Estée Luder.)

Ring och rösta (dock inte på Gösta):

Telefonnummer: 20231007-1 eller 20231007-2

Vi lottar ut 1200 biljetter till rederiet Ship to Gazas lyxiga och exklusiva kryssning ”Gazaresan” från Cypern till just Gaza. OBS! Enkel resa. Hotellrum på resmålet saknas f.n. Rundtur utgår. Dock ingår guidad Ruintur.

Lästips: Athena F:s revolutionsromantiska och mycket självbiografiska diktsvit ”Åsnans år”, i vilken hon inkännande skriver fram sitt aktivistiska liv som judehatande jubelåsna.

Fotnot Illustration av Armlängds avstånd – Originalet: 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Nato über alles

Partyknarkarna

Ragga en hagga